Shower Gel Gold Caviar - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
aEshte nje shower gel i arte, i cili rinovon pastron dhe zbut lekuren e trupit tuaj pa e irrirtuar dhe pa e thare ate.
Gold Caviar ndihmon kunder plakjes se lekures kunder bakterieve dhe kunder inflamacionit.
Mban lageshtine e lekures ne ekuiliber duke dhene rezultat per nje lekure te shendeteshme, te lemuar dhe te bute.