VAJ Kungulli - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Vaji i farave të kungullit është preparat 100% natyral i cili nxirret nga farat e kungullit sipas metodave teknike më të mira në gjendje të ftohtë për të ruajtur strukturën kimike dhe për të pasur efektshmëri maksimale në përdorimin e tij mjekësor.
Farat e kungullit përmbajnë acide të ngopura yndyrore të ngopura dhe jo të ngopura, si dhe substanca antioksidante.

Përdorimi i vajit të farave të kungullit, prodhuar nga TACT:

- Sipas kodit amerikan për medicinës bimore P.D.R., vaji i farave të kungullit është një preparat i përgatitur për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm dhe nga ana mjekësore është licencuar për përdorim në shumë vende evropiane.
- Ai përdoret për mjekimin e prostatës së zmadhuar dhe shqetësimeve që ndjehen në urinim tek të moshuarit. Ai gjithashtu mbron nga infeksionet e prostatës.
- Përdoret për trajtimin e rasteve me parazitë të barkut (krimba).
- Për reumatizëm, me përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.
- Përdoret për ulcerën e stomakut dhe acarimin e zorrëve.

Doza e rekomanduar:

Një lugë e vogël në mëngjes dhe në mbrëmje për të rriturit dhe gjysma e saj për të vegjlit.
Efektet anësore:
Nuk njihen efekte anësore apo të dëmshme nga përdorimi i këtij vaji.

Të mbahet larg përdorimit nga ana e fëmijëve.