MJALT I FARËS SË ZEZË - 25$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Mjalti Farave të Zeza është mjaltë natyral dhe organik ku aroma dhe shija e Farave të Zeza mund të zbulohen qartë.
Mjalti prodhohet nga bletët prej nektarit (lulave) të farave të bimës Nigella, pa e përzier me pluhurin e saj.
Mjalti i pastërt natyral ekstarktohet prej bletëve nga lulja e Qimnonit të zi, i pastër nga pluhuri i Qimnonit të zi.
Ai përmban të gjitha cilësitë e mira të Qimnonit të zi.
Kfaliteti i mjaltit të farave të zeza është i cilësisë më të lart.
Dobitë nga Mjalti i Farave të Zeza:
Problemet e kollitjes,
Forcon zemrën,
Pastron gjakun,
Stimulon mëlqinë,
Pastron e traktin urinar.
Vepron si diuretik,
Ndihmon në thyerrjen dhe largimin e gurrëve e sidomos shumë i dobishëm për largimin e gurrëve nga fshikëza e urinës.
Rregullon tensionin e gjakut
Hollon gjakun
Forcon Imunitetin brenda 3 dite
Liron edhe pastron zorrët
Kuron në mënyr përfekte zorrën e trash
Shton potencen
Forocon organet
Forcon dhëmbët dhe kuron mishin e tyre
Parandalon rënjen e flokëve
I jep ndriqim fytyrës
Rrit rrezistencen ndaj virusëve të ndryshëm gjatë katër stinëve
Largon djersitjen e tepërt
Ruan freskin e trurit
Zhvillon funsjonimin e tër sistemin nervor
I pa zavencueshëm për asma
Largon gëlbazën
Pastron edhe forocon mushkërit
Rregullon rrahjet e zemres
Forcon muskujt e zemres
Parandalon dhembjet e trupit sidomos të eshtrave etj…