Shampo Phenomenal me vajin e farës së zezë - 8$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Perkujdesje speciale për lëkurën e kokës dhe flokët.
Formula e pasur me vajin e farës se zezë i jep flokut nje mbështetje Natyrore
dhe efektive, kjo formule eshte me ushqyese për qelizat e lëkurës dhe flokët. Ndihmon për të hequr zbokthin dhe përdoret për të gjitha llojet e flokeve.