HENNA Shampoo - 9$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Kjo shampo speciale ka nje kombinim te pluhurit natyror te kënas me vitaminën B kompleks (B5-B6-B8). Ka aftesi per te të përforcuar strukturën e flokëve dhe nxit rritjen e tij.

Eshte formuluar për të bërë flokët e lyer te duken me bukur dhe ushqen flokë per ti bere ata me të shëndetshëm.
Shampoja gjithashtu ndihmon për të përmirësuar gjendjen e lekures dhe higjienën e saj.