Shampo kunder zbokthit - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Shampo hudhre me formule bimore kunder zbokthit, permban hudher dhe vitamine B.
Efikase ne spastrimin e flokut nga zbokthi.
Procedura e hulumtimit bimor eshte ne perputhje me normat shkencore te farmaceutikes.
Ekstratktet ne kete shampo jane dizenjuar ne menyre qe efikasiteti i shampos te jete i vazhdueshem dhe i larte.

KUJDES !
Shmangni kontaktin e shmapos me syte. Nëse dicka e tille ndodh, shpëlaini syte menjeher me ujë të bollshëm.
Produkti duhet mbajtur në vend të freskët, e te thatë.