Night and Care Cream - 12$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Night and Care Cream ka nje perberje unike te bute e te pasur, e cila deporton ne lekure duke mos lene gjurme yndyrne pas perdorimit.

Caj Jeshil redukton rrudhat dhe mbron epidermen ne saj te efektit te tij te forte si antioksidant.
Kombinimi midis vitamines E, F dhe Cajit Jeshit lehteson dhe zbut lekuren e lodhur si dhe siguron mbrojtje kunder efekteve te moshes

Ky eshte nje krem profesional dhe origjinal i firmes Orchid i shoqeruar me pullen e sigurise.

Kremi eshte i shoqeruar edhe me fleten e perdorimit.