Shampo me Kreatin - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Shampo me Kreatin nga SKIN DOCTORS !

Zbut floket dhe krijon nje ndjenje relaksi, kjo gje arrihet nga proteinat qe shampoja permban.