Safe & Sound Shampo - 15$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Nje shampo e cila zbut floket dhe i aromatizon ato me rozmarinë dhe nenexhik, rrit bukurinë e flokëve, i forcon dhe hidraton ato. Perdoret për një pamje të relaksuar të butë dhe te mëndafshtë.
Safe & sound shampo ka ekstrakte natyrore e rozmarine dhe nenexhiku, është formuluar posaçërisht për të kushtëzuar flokët.
Eshtë e vlefshme për mbajtjen e lekures dhe flokëve të shëndetshem.


Mbajeni shampon larg nga fëmijët, Shmangni kontaktin e shmapos me syte. Nëse dicka e tille ndodh, shpëlaini syte menjeher me ujë të bollshëm.