Vaj Propolis për Fëmijë - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Përdoret për të trajtuar imunitetin e dobët, kundër të ftohtit, për grykët, përdoret për sistemin urinar dhe
infeksionet e fishkëzës.
Përdoret për sëmundjet e gojës, kavitetin e
dhëmbëve dhe sistemin e frymarjes.