Krem Orchid Kunder Strijeve - 15$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Krem per heqjen e shenjave nga hapja e lekures

Scar & Chaps Removing Cream permban ekstrakt trangulli qe tendos lekuren, ndersa ekstraktet e tjera bimore dhe vajrat natyrale e mbajne lekuren te bute dhe shmangin shenjat ne te. Ky krem perdoret per trajtimin e shenjave dhe hapjeve te lekures qe ndodhin ne gjymtyre dhe trup per shkak te dietave ose shtatezanise

Perdorimi : Lyhuni me krem ne zonat e deshiruara duke masazhuar, pastaj lereni ate derisa te perthitet plotesisht nga lekura.
Mund te perdoret dy here ne dite.