Krem Masazhi - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Krem nga fara e zeze 100% natyral , largon dhimbjet ramatizmale, spondilatrozes, ftohjeve muskulare dhe kyçeve. masazhimi i trupit me kete krem relakson dhe qeteson te gjithe trupin.