VAJI I AVOKADOS - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Ky vaj e mban lëkurën te re, elastike, te bute, te mëndafshtë dhe te shndritshme.

Vaji i avokados ngadalëson procesin e plakjes dhe formimin e parakohshëm te rrudhave sepse thithet me lehtësi nga shtresat e thella te lëkurës.

Ky vaj përdoret zakonisht tek personat me lëkure te thate, apo tek personat qe vuajnë nga ekzemat.

Është një element i rendesishem për trajtimet kundër diellit apo për lëkurat e dëmtuara nga agjentet atmosferike, për këtë arsye rekomandohet pas dushit, pas rrezeve te diellit ose solariumit.

Gjithashtu mund te përdoret brenda çdo lloj shampoje për flokë normale dhe për flokë te thate, ne sasi 8-10 ml avokado, e cila i jep flokëve volum dhe shkëlqim. Ne këtë mënyrë, ky vaj bën te mundur rigjenerimin e lëkurës se kokes.

Mund te bëhen përzierje e vajit te avokados, jojobes dhe vajit te bajames. Kjo lloj përzierje ushqen lëkurën e fytyrës dhe te trupit, ndihmon qarkullimin e gjakut.

Sasia: 60 ml