Honey with Ginger - 18$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Honey with Ginger
Xhenxhefil me mjalte

Éshtë një përzierje fantastike, recete per luftimin e qelizave kancerogjene:

Gjysmë luge xhenxhefil me mjaltë dhe konsumohet 60 ditë. Në 48 orët e para konsumohet cdo 2 orë, ndërsa më pas 3 herë në ditë. Ena dhe luga nuk duhet të jenë nga metali