Shampo Argani - 6$ / Njesi

Facial Clay Mask gold

Shampo me vaj Argani ka aftësi për
të penetruar në flokë duke i dhënë
shkëlqim dhe butësi.Kjo shampo është
e përshatëshme edhe në flokun e lyer
sepse përbërësit e saj kryesor mbrojnë
flokun e dëmtuar nga faktorët e
jashtëm (boja,bakteret,nxehtësia etj...)
Ekstraktet e Arganit:Eshtë i pasur me
acide yndyrore esenciale & vitaminë E
të cilat ndihmojnë në lëmimin e flokëve
të thatë dhe të dëmtuar duke i
dhënë butësi dhe shëndet.