SHAMPO E FARËS SË ZEZË - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
SHAMPO E FARËS SË ZEZË NJË MJET EFEKTIV PËR TRAJTIMIN E FLOKËVE.
Sasia 300 ml
Kjo shampo është formuluar në mënyrën më speciale nga esenca e farës së zezë për të gjitha llojet e flokëve por në veçanti flokët e zinjë. Ajo i bën flokët të bukur, të butë dhe të freskët, më të trashë dhe me më shumë volum.
Shampo esenciale e farës së zezë parandalon humbjen flokëve, ruan tonet e kokës dhe forcon rrënjët e flokëve , stimulon rritjen e tyre. Rikthen shkëlqimin flokëve në veçanti flokëve të zinj , ruan shëndetin e flokëve, ballancon flokun.Trajton psoriasis dhe probleme të tjera të lidhura me saklipin e kokës, largon shum shpejt zbokthin, shumë e dobishme për flokët e demtuar.
Kompania e prodhimit të shampos BEATY SKIN ju dhuron juve një sapun me vajra esencial për fytyrën dhuratë i cili gjëndet brënda në kuti bashkë me shampon.
Përdorimi:
Aplikojeni shampon sa herë që të dëshironi mbi flokë të lagur duke masazhuar skalpin me majat e gishtërnjëve për pak minuta dhe më pas shplajeni me ujë dhe do të shikoni ndryshimin.