Shampo e bishtit te kalit me ginseng - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Eshte shampoja ideale per floket tuaj.
Pershkrimi:
Shampoja permban nje mini sapun per fytyren dhurate.
Kjo shampo esht nje formule eskluzive qe permban ekstrakte te bishtkalit dhe ginsengut dhe D panthenol.
Kjo shampo eshte nje formule speciale qe i pershtatet te gjith llojeve te flokeve.
Kjo shampo eshte nje formule speciale per floket e dobet dhe te ashper.
Kjo shampo eshte nje formule speciale dhe esht nga me te sukses-shmet.
E pershtatshem per femra & meshkuj.
Vetite e shampos:
Ballancon floket dhe skalpin.
U jep volum flokeve.
Stimulon rritjen e flokut.
Forcon rrenjet e flokut.
Mbron nga renia e flokut.
Parandalon renien e flokut.
I pastron floket ne menyre te bukur.
U jep shkelqim flokeve.
I mban floket te bute dhe ben qe te krihen lehte.
Largon zbokthin.
Ushqen floket nga rrenjet deri tek majat.
Vetite e sapunit:
Sapuni esht i perbere me ekstrakte te ginsengut dhe permban vajra esencial.
Hidraton fytyren.
Zbut fytyren.
Zbardhon fytyren.
E ben fytyren tuaj rrezatuese...