SHTATE SHERIMET - 28$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
SHERIMET PROFETIKE:
Disa nga dobite: Forcon imunitetin e trupit.Kuron semundjen e syrit dhe hasedit.Ruan melcine dhe sorren e trashe nga kanceri,ndihmon ne kurimin e kancerit te gjirit,ka ndikim pozitiv ne kurimin e azmes dhe te diabetit,mbron muret e stomakut,mbron zemren dhe arteriet e gjakut dhe ul kolesterolin ne gjak.Kuron problemet e veshkave.Ul tensionin,kuron lloje te ndryshme kolle,kuron anemine.Kuron raste te veshtiresise se tretjes,lufton dobesine trupore sidomos kur krijohet nga stresi.Lufton viruset dhe ndalon zhvillimin e tyre ne trup.Largon krimbat e barkut,hap oreksin si dhe shume semundje te tjera.