Facial Clay Mask gold - 13$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
ACIAL CLAY MASK - GOLD (600 Gr)

Maskë balte për fytyrën, është e pasuruar me ekstrakte të Aloe Veras e cila ndihmon në procesin e rinovimit të lëkurës. Ajo përmirëson strukturën e lëkurës, duke rritur elasticitetin e saj dhe duke hequr papastërtitë për një lëkurë të pastër dhe të drejtë.

Përdorimi: Aplikoni Maskën me majë të gishtave në fytyrë dhe qafë. Lëreni derisa të thahet plotësisht pastaj shpëlajeni mirë me ujë.
Për rezultate të dukshme, përdoreni dy herë në javë.

Shënim: I përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.

KUJDES! SHMANGNI KONTAKTIN ME SYTË.
Në rast kontakti, shpëlajini menjëherë me ujë.

Ruajeni në temperaturë ambjenti (25 C°).