Vaj Pishtar Uji - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Përmbledhje: Vaji i pishtarit të ujit pastron organin tretës, rrugët urinare, lehtëson djersitjen dhe ciklin menstrual, pastron qukat e fytyrës dhe vitiligo (njollat e bardha në lëkurë). Ai është i dobishëm për parandalimin e rënies së flokëve dhe shërben si forcues seksual mjaft i efektshëm.

Përbërja: Përbërësit e efektshëm janë Fe, P, jodi, Ca, glikozit kibriti dhe përmban vitaminat: A, B2, C, E, PP.

Përdorimi:

Përdorimi i jashtëm: Është i dobishëm për skalpin e kokës, për aknet dhe sëmundjen e lëkurës psoriasis.

Përdorimi i mbrendshëm:
• Aktivizon aktivitetin seksual, sepse përmban B5.
• Shërben si përforcues i përgjithshëm kundër dobësisë së diabetit.
• Lehtëson urinimin.
• Shërben si anti-kolle dhe hap oreksin.
• Forcon dhëmbët, mishin e dhëmbëve dhe mbron nga plasaritja e tyre.
• Ul nivelin e kolesterolit dhe të yndyrnave në gjak.
• Largon gëlbazën.
• Qetëson dhembjet, romatizmën dhe kyçet.
• Ndihmon proçesin e tretjes dhe në shkarkimin e verdhëzës.

Doza:
• Për përdorimin e brendshëm merret një lugë e vogël në mëngjes dhe mbrëmje.
• Për përdorimin e jashtëm lyhet me të lëkura ose skalpi i kokës.