Vaj i fares ze zeze - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Sherben per sherimin e shume semundjeve, eshte mjaft efektiv edhe ndaj semunndjeve te renda te zemres, diabetit, melcise, prostates, veshkave, etj. Ky vaj perdoret edhe per masazhe, per spoliatrozen dhe gjithashtu permison qarkullimin e gjakut.