MASK PER FYTYREN - 15$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
MASK PER FYTYREN TE FIRMES TOUCH ME DHE DOCTOR SKIN

Me aloe vera, kastravec, qumesht + mjalte, fruta, caj jeshil dhe lavender.
Pastron fytyren nga papastertite dhe yndyra e tepert ne te.

Gjithashtu e ushqen dhe e rigjalleron lekuren e fytyres duke e bere me te re.