Shampo Kunder Zbokthit Me Ekstrate Hudhre - 8$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Një shampo ushqyese e projektuar posaçërisht për flokë të thate, te dëmtuar dhe te dobët. Ndihmon ne riparimin dhe ringjalljen e flokëve, duke i bere ato me të buta.
Kjo shmapo nxit rritjen e flokeve dhe mund te perdoret kunder zokthit, gjithashtu ajo ushqen rrenjet e flokeve duke i bere ato me te forta.

Përbërësit : xhinseng dhe ekstrakte hudhre.