Vaj Domate - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Faktor anti plakjeje per lekuren.
Rinon lekuren e vjeter dhe i jep asaj freski.
Sherben si zbutes natyral dhe shkelqyes buzesh.
Perdoret per flokun e lodhur dhe te keputur, per lëkurën e demtuar, te thatë dhe të plasaritur.
Trajton ekzemën, psoriasis dhe sëmundje të tjera të lëkurës.