Cardamom Oil - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Eshtë i dobishem për gurët në veshka, sëmundjet urinare dhe çrregullimet e tretjes.
Përdoret për trajtimin e inflamacioneve të mishrave të gojës dhe kunder dëmtimit të kavitetit te dhëmbeve.
Përdoret në mënyrë efektive kundër infeksioneve te lëkurës dhe puçrrave te fytyres.