Scrub Cream - 13$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Ndersa lekura juaj kalon proceset e saj natyrale te rigjenerimit, qelizat e vdekura dhe papastertit akumulohen dhe mbulojne shtresat e fresketa te lekures.
Scrub Cream zhbllokon poret, largon pikat e zeza dhe cehren e plogesht.

Perdorimi :

Pasi njomet fytyra dhe qafa, lyhen me krem me mollezat e gishtave dhe masazhohen me butesi, duke shmangur syte. Me pas shpelahet mire dhe thahet. Lekura e shendeteshme shfaqet menjehere.
Mund te perdoret edhe gjate dushit.