Shampo me ekstrakte hudhre - 12$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Shampoo me hudhër per forcim të flokëve dhe nje rritje te shëndetshme te tyre. Kjo shampo përmban ekstrakte te hudhrës e cila forcon e flokët dhe ndihmon ne reduktimin e zbokthit, yndyrnes, rivendos bilancin dhe i bënë flokët me shkëlqim.

Kujdes:

Mbajeni largë fëmijëve. Vendoseni në një vend të freskët dhe të thatë, larg nga rrezet e diellit.