Acne Cream - 9$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
DISA NJEREZ SHPENZOJNE SHUMA TE MEDHA DUKE BLERE PRODUKTE TE NDRYSHME PER ELIMINIMIN E PUCRAVE TE FYTYRES NJOLLAVE DHE RRUDHAVE... KANE DESHMUAR SE KANE BLERE KREMERA 30€ 45€ DHE 50€ POR FATKEQESISHT NUK KANE PATUR REZULTATE TE KENAQSHME!!!

NE JU OFROJME PRODUKTE 100% NATYRALE PA EFEKTE NEGATIVE ME CMIM SHUME TE ARSYESHEM DHE SHUME EFEKTIV NE ELIMINIMN E PUCRAVE, RRUDHAVE DHE SHENJAVE/NJOLLAVE TE FYTRES