Vaj i Fares se Zeze Arabe - 8$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Vaji i fares se zeze, Habe Seuda
Fara e zeze eshte perdorur 2500 vjet p,e,r,s
Njihet qysh ne lashtesi
Eshte bima medicinale me e mir
Per te gjitha llojet e semundjeve
Eshte anti kancer
Parandalon diabetin
Te gjitha semundjet e stomakut dhe aciditetin
Dhimbjet e kokes dhe migrenen
Cdo lloj semundje tek femrat ne lindje dhe per mbajtjen e fetusit ne bark
Acarimet gjinekologjike
Impotenca
Dobesia seksuale
Ulja e kolisterolit ne gjak
Semundjet e syve dhe mos shikimi mire
Largon keputjen dhe dembelizmin
Te vjellat e shpeshta
Rraumatizma dhe dhimbja e shpines
Acarimi i lekures dhe ferkimi ndermjet kofsheve
Keto ishin disa nga semundjet kryesore
Qe trajton vaji i fares se zeze
Produkti eshte 100% natyral.