Royal Black seed oil - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Royal Black seed oil :

01-Dhimbje shpine dhe reumatizma
02-Kolla dhe asma bronkale
03-Diabeti
04-Problemet e zemrës
05-Hipertensioni
06-Inlamacioni i hundës dhe fytit
07-Artriti
08-Sëmundje të lëkurës
09-Tumoret
10-Krimbat e zorrëve
11-Zbrokthi
12-Mos tretja, acarim stomaku
13-Epilepsia
14-Përforcimi i memories
15-Dobësia e trupit
16-Dhimbje dhe lotim i syrit
17-Rënie e parakohshme e flokut dhe thinjat
18-Dëgjimi, dhimbja e veshit... etj