VAJ I FARAVE TE MOLLES - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Vaji i farave te molles eshte antiseptik dhe tonik mjaft i mire per zorret, kuron kapsllekun kronik sepse permban fibra celuloze (te patretshme te cilat jane te rendesishme per te pasur nje aparat tretes te shendetshem) ato bëjnë që gjithçka të lëvizë në udhën e vet.
Mungesa e fibrave në dietë mund të shkaktojë kapsllëk dhe hemorroide. Ushqimet e pasura me fibra kanë aftësi mbrojtëse duke parandaluar kancerin e kolonit.
Vaji i farave te molles ndihmon per thyerjen(copetimin) e gureve ne veshka,ureter, fshikez dhe temth.
Pastron(tonifikon)gjakun dhe aktivizon melcine, largon nga trupi yndyrnat dhe acidet e teperta, ndihmon ne shkarkimin e sekrecioneve te gjendrave te peshtymes, zorreve dhe melcise. Fuqizon dhe aktivizon zemren, ndikon ne heqen e inflamacioneve dhe dhimbjeve nervore.
Vaji i farave te molles luan nje rol te vecante ne uljen e kolesterolit ne gjak, eshte mjaft i dobishem kundra ngurtesimit te arterieve kardiovaskulare dhe presionit te larte te gjakut, po ashtu ndihmon shume ata te cilet kane probleme me tretjen dhe dispepsi.
Ndihmon për të trajtuar diarre te foshnjet dhe fëmijët, po ashtu ndihmon shume kundra reumatizmes, forcon trurin, zemren dhe stomakun.
Kundra ngjirjes se zerit, lehteson veshtiresine ne frymemarrje. Eshtë e dobishme në trajtimin e sëmundjeve të nyjeve.
Si edhe shume dobi te tjera...