Set Profesional Kunder Pucrave - 30$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
Set Profesional Kunder Pucrave ( Akneve ) eshte nje set i perber nga :

1- Krem kunder pucrave
2- Krem Dite
3- Xhel pastrues per fytyren
4- Sapune anti Akne

Ky eshte nje set profesional dhe origjinal i firmes Orchid i shoqeruar me pullen e sigurise. Ky set permban ekstrakte bimore, efektive ne eleminimin e plageve te pucrave dhe ne kontrollin e te gjithe llojeve te pucrave me efikasitet dhe shpjetesi. Ai ndihmon ne reduktimin e yndyrnes se tepert ne lekure dhe me trajtim te vazhdueshem e zhvesh ate cdo 3-4 dite. Kjo i jep lekures se demtuar gjalleri e veprimtari te qendryeshme dhe i mban poret e lekures te hapura, pa mbledhur yndyrne dhe papasterti.

Seti eshte i shoqeruar edhe me fleten e perdorimit.
Per me shume kontaktoni ne : 0665836368