VAJI I GJARPRI - RIGJENERUES - 10$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
VAJI I GJARPRI - RIGJENERUESI I FLOKËVE
Sasia 120 ml.
Vaji i gjarpërit:
Forcon, ushqen dhe zgjat flokët, parandalon majet e ndara dhe humbjen e flokëve.
Vaji snake parandalon humbjen e flokëve, Ka një formul trajtimi e cila aktivizon qelizat e flokëve tuaj duke i bër të gjalla dhe energjike.
Vaji Snake gjithashtu trash flokët tuaj duke i bër të fortë, të shëndetshëm dhe të gjalla.
Vaji i gjarpërit nuk ka efekte negative.
Dobitë:
- Mbron flokët nga zbokthi
– Forcon rrënjet e flokut,
- Ndihmon në forcimin e flokëve dhe shton ushqimin natyror në rrënjët e tyre
– Ushqen flokët,
– Mbron flokët nga rrezet e diellit,
– Zgjat flokët
– Largon Zbokthin tërsisht
– Ndalon humbjen e flokëve
– Shkëlqen flokët
– Balsam për flokë
Sugjerohet aplikimi në sasi të vogel në flokë dhe ushtro masazh me maje te gishtav prej kokës deri ne maje të flokëve.
Ky Produkt ka elementë të rëndësishëm të vajrave bimorë.
Përbërja:
Vaj ulliri
Vaj kastori
Vaj susami
Vaj dafine
Vaj sinapi
Vaj cyperus...
Përse quhet vaji i gjarpërit?
Quhet kështu sepse ka rezultate të garantuara dhe të shpejta dhe me përdorimin e këtij produkti rrezikojnë të zhduken 100% problemet e flokëve.
Mënyra shkencore e përdorimit:
Pasi meret një sasi e vogël nga vaji e aplikojmë mbi flokë të thatë duke masazhuar flokët nga rrënjët deri tek majat dhe skalpin e kokës me majat e gishtave.
Shkencërisht minimumi i kohës që duhet të mbahet vaji në flokë është 20 minuta dhe maksimumi i kohës 40 minuta brënda kësaj kohe duhet të lahen flokët me shampo.