super oferte - 27$ / Njesi

Facial Clay Mask gold
MJALTI MBRETËROR

Mjalt sidri-qumesht blete-polen-për një memorie të fortë dhe aktive,energji dhe aftësi kreative Mjalt natyral i pasur me vitamina,aminoacide dhe kripëra minerale,të cilat nuk e bëjnë të nevojshme përdorimin e vitaminave dhe tabletave stimuluese.

Dobitë kryesore të këtij produkti:

• Aktivizon mendjen për një kujtesë më të fortë dhe më aktive.
• Burim kryesor i energjisë dhe aktivitetit
• Forcon nervat dhe i aktivizon ato për të zbutur stresin e studimeve në kohë provimesh
• Rrit imunitetin e trupit dhe pengon ndikimin e bakterieve dhe viruseve në trup
• Parandalon dhe pakëson dobësinë,lodhjen dhe stresin
• Kuron pagjumësinë dhe ndihmon për një gjumë të qetëështë anti-anemik

Mënyra e përdorimit:

• Përzieji mirë përbërësit me një lugë të thatë

• Për fëmijët;
një lugë mesatare gjysmë ore para ushqimit, dy herë në ditë.

• Për të rritur;
një lugë e madhe gjysmë ore para ushqimit, dy herë në ditë.

Shampo hudhre me formule bimore kunder zbokthit, permban hudher dhe vitamine B.
Efikase ne spastrimin e flokut nga zbokthi.
Procedura e hulumtimit bimor eshte ne perputhje me normat shkencore te farmaceutikes.
Ekstratktet ne kete shampo jane dizenjuar ne menyre qe efikasiteti i shampos te jete i vazhdueshem dhe i larte.


El Baraka Soap
Pastron, ushqen dhe zbut lëkurën. Ka nje formule natyrale ku kombinohet Fara e Zeze Arabe me vajin e ullirit. Ky sapun vepron ne menyre te vazhdueshme ne lëkurën tuaj duke e hidratuar ate.

Produkte Te Ngjashme